Eerste 3 dagen geschreven door Ria
Af en toe zal ik in het kort wat vertellen over bert's reis omdat hij niet altijd internet bij de hand zal hebben. Natuurlijk zullen zijn eigen beschrijvingen veel interessanter zijn.
Ria
Maandagochtend vertrok Bert gelukkig met goed weer, uitgezwaaid door mij en buren. Het was zo'n lekker weer dat hij zijn jasje niet aan had. Een half uur later ontdekte ik dat hij deze op de kapstok had laten liggen. IK gelijk bellen, maar helaas hij was al helemaal in de fiets mood en nam niet op. Samen met mijn buurvrouw Marjan zijn we hem gaan zoeken. Gelukkig belde hij uiteindelijk en hebben wij hem getroffen bij het van der Valk hotel bij Vianen. En verder ging de reis.
De eerste dag heeft hij 110 kilometer gefietst tot het plaatsje Hoogstraten in Belgie en daar geslapen in een Bed and Breakfast. Het weer was redelijk. De tweede dag is hij gestopt bij Mechelen. Schijnt een hele mooie stad te zijn. Geslapen in een jeugdherberg. Vandaag is hij gekomen tot Geraardsbergen en slaapt hij in zijn tent. Morgen beginnen de eerste heuvels.
Hallo Bert(en Ria),
Leuk om jullie op deze manier te volgen.
Hebben een beetje een indruk hoever je bent gekomen.
Goede reis verder en niet meer je jasje vergeten he!
Wordt steeds moeilijker om hem achterna te brengen!
Liefs en groetjes,
Ton en Emmie.
Nou Bert je schiet al heel goed op zo te horen, je hebt er flink de sokken in!
Sterkte met de bergen, het lukt ze vast goed om ze te bedwingen.
groetjes en fiets ze!!!!
Lieve Bert,
Hel veel sterkte en fietsplezier in de Vlaamse heuvels.
Vanaf nu kan ik je route ook volgen met het boek " Trappen tot Santiago"
Tijn mist je heel erg en loopt je steeds te zoeken in huis. Opa, Opa zegt hij dan. Opa is fietsen leg ik hem uit. Dus van nu af aan ben je " Opa fiets".
Kusjes,
Ria
Hoi Bert,
Veel sterkte zo in je uppie, maar op deze manier contact houden is ook wel heel apart. Dus we blijven je volgen. Fiets ze.Groetjes H & J.
Dag Bert,
Getipt door Lisanne bezoeken we je site. We hebben de Loirevallei al vast wat begaanbaarder gemaakt voor je en hopen dat je wat meer versnellingen ter beschikking hebt dan de drie van ons. We blijven je volgen en wensen je heel veel plezier tijdens je reis.
Groet,
Lex en Mirjam
Hoi Bert,
Je wilt uiteraard(?!) op de hoogte blijven van de uitslagen van het tennis van dinsdagavond op de binnenbaan:
Jon/Gerard(113 jaar) tegen Raymond/Henk(144 jaar)
1e set 6-4
2e set 3-5 (toen ging het licht uit)
Mazzel voor de jonkies.
hou je haaks.(H en J)
Hoi Bert,
Frankrijk ligt voor je, heeeeerlijk!!! En het lijkt redelijk goed weer te zijn de komende dagen, kun je lekker in je tentje kruipen.
Intussen is Ria ook goed aan het oefenen, we hebben bijna iedere dag gelopen en ze heeft er flink de sokken in.
Bert, veel plezier en sterkte waar nodig!
Groetjes, Ro en Marjan
Bert, we zijn erg benieuwd hoe je het maakt. Gisteren maakten Jaap en ik een fietstocht naar Blaricum (wegen langs NAP) en zeg dat we 50 km fietsten. Bij een bruggetjes memoreerden we jouw fietstocht (bergje op en weer af) en hadden op dat moment nog meer respect voor je onderneming ! Maar het is een mooi avontuur, het had precies gepast in ons rondje ' plannen voor de toekomst' na de lezing van Nelleke ! GOEDE REIS , tot volgende keer. Groetjes van je PIZvrienden Jaap en Judith