Bertnaarsantiago.reismee.nl

Ontvangst in Santiago

Bert is er bijna. Nog 50 km. Morgenavond wil Bert zijn fiets klaar maken voor vervoer naar Nederland. Wat een prestatie en dat in nog geen 5 weken!

Vrijdag vliegen Marijn en ik naar Santiago en wil Bert ons met een gehuurde auto ophalen. Heerlijk om hem weer te zien! En wat ben ik trots op hem. Hij wil ons een klein stukje van de Camino laten zien. Zo kunnen we een klein beetje proeven van zijn belevenissen en van het mooie land waar hij door heen is gefietst.

Maandag vliegen we gezamelijk weer terug naar Nederland.

Home sweet home!

Ria

Ton en Emmie

Hallo Ria en Bert,
inderdaad wat een prestatie!
Geniet van het weerzien en Bert: alvast van harte gefeliciteerd hiermee!!
Liefs, Ton en Emmie.

Andre

Vijf weken fietsen! Ik ben onder de indruk. Geweldige prestatie, Bert.

Andre

Wim van de Ridder

Bert en Ria,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van het doel van jullie fietstocht. Ik zeg jullie want Bert je uitdaging is fietsen geweest en voor Ria het alleen zijn. Mooi dat we de voortgang zo hebben kunnen volgen.
Nog een aantal plezierige dagen samen en een goede thuisreis gewenst.

Ine

Wow, Bert! Knap hoor!! Heel veel plezier dit weekend.

huib en ina

gefeliciteerd met het behalen van het doel
wat een prestatie!
een goede thuisreis gewenst.
grot van Huib en Ina.

Martin

Nou nou, dat is ongelooflijk vlot. Ik buig diep in respect! Ik heb je met veel plezier gevolgd de afgelopen weken. Geniet nog even van de laatste dagen voordat je weer terug komt naar het natte en koude Nederland. En ik ben zeer benieuwd naar je uitgebreidere verhalen. Groeten, Martin

Hans Bronkhorst

Wat leuk Bert, dat je het allemaal zo hebt aangepakt en er zo vlot bent gekomen. In je stukjes herkennen we je helemaal. Leuk dat Ria en Marijn nu naar je toekomen. Geniet ze met zijn drieën en tot ziens op je site en later in NL.

hoi, Hans en Joke